SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A webáruházban való vásárlás feltétele, hogy a Vásárló a megrendelés során magyarországi szállítási címet jelöljön meg. Átutalással történő vásárlás esetén a szállítás további feltétele, hogy a Vásárló a megrendelt termék vételárát és kiszállítási díját megfizesse.

FIGYELEM: Termékeink nagy része összeszerelt állapotban kapható (pl.: betonkeverők), így ezeket futárszolgálattal NEM áll módunkban kézbesíteni. Ezen termékeket cégünk szállítja ki a vevőink részére egyedi díjszabás alapján. Rendelése esetén feltétlenül vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a pontos szállítási költség kalkulálásához.   

A megrendelt termék vételárán felül a Vásárló köteles a kiszállítási költséget is megfizetni a Szolgáltató részére. A kiszállítási költséget a szállítás módja határozza meg, ami a következő lehet:

  • csomagküldemény kisebb termékek esetén - 50 kg alatt pl. lapát, betonkeverő, tűvibrátor, talicska
  • teherszállítás nagyobb termékek esetén - 50 kg felett pl. betonkeverők, döngölőbékák, lapvibrátorok, állványok - egyedi díjszabás
  • bruttó 350.000 forint feletti vásárlás esetén a kiszállítás egységesen ingyenes.

A kiszállítás költségét a Szolgáltató határozza meg a Vásárló által megrendelt termék(ek) méretének és mennyiségének figyelembevételével.
Teherszállítás esetén cégünk br. 305 Ft/km áron szállítja le a megvásárolni kívánt terméket. (Kérjük, minden esetben vegye fel a kollégáinkkal a kapcsolatot).

Szolgáltató viseli azt a többletköltséget, ami a termékszállítási akadályokkal összefüggésben merül fel.

Szolgáltató a megrendelt termék kiszállításáról Magyarország teljes területén gondoskodik.

A termék megrendelésekor javasolt, hogy a Vásárló telefonszámát adja meg a Szolgáltató részére, így szükség esetén a Szolgáltató, illetve megbízott szállítója telefonon is kapcsolatba tud lépni a Vásárlóval.

Csomagküldemény (kisebb termékek esetén):

Csomagküldemény esetén a megrendelt termék kiszállítására várhatóan 2 és 4 munkanap közötti időtartamban kerül sor.

A Csomagküldemény bruttó díja az alábbiak szerint alakul:

I. Előre utalás esetén:
0,00-5 kg        2710 Ft
5,01-25 kg       2800 Ft
25,01-40 kg     5600 Ft
40,01-100 kg  12000 Ft

II. Utánvét esetén:
0,00-5 kg        3800 Ft
5,01-25 kg       4490 Ft
25,01-40 kg     8980 Ft
40,01-100 kg  12000 Ft

br. 350.000 Ft felett ingyenes

A központi raktárunkból a szállítópartnerhez történő szállításkor a vásárló tájékoztatást kap e-mail-ben a szállítási folyamat megkezdéséről. Ezzel egy időben e-mail-en keresztül elküldésre kerül a csomag nyomon követési száma, amire kattintva a szállítópartner honlapján keresztül követhető a csomag állapota.A Vásárló a megrendelést követően a rendelés száma alapján a vevőszolgálattal történő kapcsolatba lépés esetén tud érdeklődni rendelése szállításával kapcsolatban.

A kiszállítás hétköznap 08:00 és 17:00 között történik.

Teherszállítás (nagyobb termékek esetén):

Nagyobb 50 Kg feletti termékek esetén a szállítási költség br. 305 Ft/km. Egyedi termékeknél ez az összeg változhat, így kérjük rendelése előtt a szállítási költségről egyeztessen kollégáinkkal.
br. 350.000 Ft felett a szállítás itt is ingyenes.

A szállítást megelőzően kollégáink felveszik telefonon a vásárlóval a kapcsolatot a termék kiszállításának időpontjával kapcsolatban.
Kiszállítás hétköznap 08:00-19:00-ig.

A termékszállítással összefüggő további tudnivalók:

Szolgáltató megbízott szállítója a megrendelt terméket a szállítási címként megjelölt helyen tartózkodó személynek adja át az átvevő személy átvételi jogosultságra vonatkozóan tett nyilatkozata után. A Vásárló elfogadja, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget azért, ha a terméket nem a megrendelést leadó veszi át, ha egyébként a Szolgáltató a terméket a megjelölt szállítási címen adta át.

A Szolgáltató a vásárlás időpontját követő legkésőbb 30 napon belül gondoskodik a termék házhoz szállításáról.

A Szolgáltató kizárja a felelősségét a szállítás várható időtartamának elhúzódása miatt abban az esetben, ha a szállítási késedelem a Szolgáltató működési körén kívül álló okból - így különösen szélsőséges időjárási viszonyok, nagyszámú megrendelések - miatt következik be.

A Vásárló felelőssége a termék csomagolásának, mint hulladéknak a megfelelő elhelyezéséről gondoskodni.

Figyelem: Ha a szállítmányozási cég sikertelenül próbálja meg kézbesíteni a fuvarszállítmányt a szállítási címre (pl. senki nincs a címen az átvételhez), akkor felveszi Önnel a kapcsolatot. Ezután lehetőség lesz a rendelés újbóli kézbesítésére, a szállítmányozási cég számára megfizetett további díjazás fejében. A további díj összege a kézbesítési címtől függ; erről a szállítmányozási cég az újbóli kézbesítés előtt tájékoztatni fogja.